VelkommenRestaurant Akropolis

For næsten tre årtier siden der åbnede Restaurant Akropolis og bragte det traditionelle græske køkken til hjertet af København. I dag fortsætter vi stolt med at lave mad af samme grunde, som vi gjorde dengang: vores kærlighed til autentisk mad, en ambition at altid levere på kvalitet og glæden ved at bringe venner sammen omkring et indbydende bord.

Voreslækre menu

Hos Akropolis der sørger vi for, at hver eneste ret på vores menu er lavet af de friskeste ingredienser og udarbejdet af talentfulde græske kokke. Vores ekstraordinære græske vine er omhyggeligt håndplukket for at fremhæve dit måltids ægte græske smag.

 

Se Menu


BestilCatering

Hvis du leder efter noget specielt til din næste begivenhed, så kom ind til en snak. Vores erfarne kokke vil være glade for at imødekomme dine gæsters appetit, så mange som de måtte være.

 

Se Catering & Begivenheder


VoresRestaurant

Vores rummelige men hyggelige lokaler gør Akropolis til et perfekt valg til enhver lejlighed, fra en romantisk middag til en stor fest. Du er altid velkommen til at kigge ind, eller blot se vores galleri før booking.

 

Se Galleri


Ingen varer i kurven.